Cvartet Bucuresti


Cvartetul de coarde Incantare va da o nota de clasa si rafinament, evenimentelor, nuntilor si petrecerilor dumneavoastra.

Cvartetul Incantare este un cvartet de coarde mixt, format din patru tineri muzicieni ( doua fete si doi baieti ), absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.

Membrii Cvartetului Incantare se bucura de o activitate bogata, de peste 5 ani in domeniu evenimentelor private, nunti, botezuri etc. Au cantat si alaturi de celebra artista Elena Gheorghe, aparand in cadrul unor emisiuni televizate, alaturi de aceasta.Pentru detalii – ne puteti contacta la telefon:
 • 0721.230.618 (Vodafone)

 • 0742.230.618 (Orange)

sau trimiteti email.

6 comentarii referitoare la Cvartet Bucuresti


 1. Daniela_si_Razvan :

  Vrem sa va multumim din suflet,pentru momentele deosebite,pe care ni le-ati oferit. Cvartetul Incantare a fost invitat la nunta noastra (pe 7 august) si vrem pe aceasta cale sa ii recomandam cu mare drag, tuturor celor care isi doresc un cvartet de coarde ( cu stil ) la nunta. Sunt niste draguti, foarte seriosi, punctuali si adevarati profesionisti. Va multumim inca o data si ne bucuram ca ne-ati fost alaturi si ne-ati incantat sufletele cu muzica voastra. Multa bafta in continuare.Daniela si Razvan

 2. Cristina :

  Buna ziua. Puteti sa imi faceti va rog o oferta pentru o nunta in Bucuresti ( 6 iulie 2014 ). Ma intereseaza cvartetul, pt.primirea invitatilor – 1ora 30.- 2 ore, formatia de lautari – 3-4 ore si daca aveti cumva si dj si dansatori. Va multumesc anticipat. Cristina

 3. Andrea :

  Buna ziua. Va rog sa imi faceti o oferta de pret pentru o nunta in Bucuresti 20 iulie 2014. Ma intereseaza cvartetul pentru primirea invitatilor ( 1 ora – 1 ora jumate ). Si daca se poate sa mai cantati, dupa aceea in doua reprize, cu pauze, in momentul servirii meselor. Va multumesc.

 4. Daniel :

  Buna ziua. O oferta de pret va rog, pt. o petrecere privata in Bucuresti – 8 februarie. Ne intereseaza cvartetul incantare- aprox. 2 ore. Va multumesc.

 5. Mihaela Alexe :

  Am fost incantati sa avem acest cvartet la nunta noastra din 21 iulie si pot spune ca au fost extraordinari…punctuali, exact asa cum am stabilit dinainte si profesionisti. Ba chiar i-am rugat sa mai ramana jumatate de ora in plus fata de ceea ce stabilisem si au fost de acord. Invitatii au fost foarte entuziasmati si inca primim laude pe aceasta tema. Va multumim ca ne-ati facut nunta mai frumoasa si va recomandam cu caldura! Mult succes!

 6. Marius :

  Buna ziua!
  suntem intereseati de un moment oferit de cvartetul dumneavoastra, mai exact am dori un program de aproximativ 2 ore (intampinarea oaspetilor)si de un program de aproximativ 45 de minute undeva in jurul orei 00.00.
  Nunta va fi in data de 15 septembrie in Bucuresti si am dori sa ne faceti o oferta de pret!
  Multumim si asteptam raspunsul dumneavoastra!