Duo Harpa-Violoncel


Un duo formidabil Harpa si Violoncel. Va oferim ocazia de a putea alege o formati exceptionala – Harpa si Violoncel pentru evenimentul dumneavoastra.

Va oferim mai multe variante pentru evenimente, de la Harpa si pian la Duo-uri Violoncel Vioara sau Sax si vioara, Pian vioara sau aceasta formatie deosebita Violoncel si Harpa.

Toti colegii nostrii, cu care colaboram sunt profesionisti dedicati si pasionati de ceea ce fac. Meseria le-a devenit pasiune, asadar va asiguram ca evenimentul pe care urmeaza sa il organizati va fi unul foarte reusit (cel putin in privinta muzicii oferite).
Pentru detalii – ne puteti contacta la telefon:
 • 0721.230.618 (Vodafone)

 • 0742.230.618 (Orange)

sau trimiteti email.

2 comentarii referitoare la Duo Harpa-Violoncel


 1. Posarlie :

  Buna ziua,

  Roxana Posarlie este numele meu si va scriu acest e-mail din dorinta de a afla o oferta de pret pentru un eveminent ce va avea loc ,sambata 22.06.2013.

  Intentioman sa ne bucuram de 60 min sau 90 de muzica clasica live si am primit recomandari exceptional pentru dumneavoastra. Interval orar, incepand cu ora 17:00. Evenimentul va avea loc in Bucuresti.

  Astept un raspuns din partea dvs via e-mail sau la telefon 072…….

  Multumesc anticipat.

 2. Marius :

  Buna ziua,
  Marius Petcu este numele meu si va scriu acest e-mail din dorinta de a afla o oferta de pret pentru un eveminent ce va avea loc ,Duminica 29.05.2016.

  Intentioman sa ne bucuram de muzica clasica live si am primit recomandari exceptional pentru dumneavoastra. Interval orar, incepand cu ora 17:00. Evenimentul va avea loc in Calarasi.

  Astept un raspuns din partea dvs via e-mail sau la telefon
  Multumesc anticipat.