Formatia Aldo & TzikaSax


O trupa de cover, in plina ascensiune, Aldo & TzikaSax sunt alegerea perfecta pentru nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra! Un saxofonist si o voce exceptionala, va vor tine invitatii in priza pana la finalul petrecerii, incantandu-va cu cover-uri, care de care mai cunoscute si mai bine cantate.

Atmosfera va fi incendiara si cu siguranta momentul va ramane in amintirea dumneavoastra, ca unul din cele mai bune concerte live la care ati participat. Artistii au colaborat cu nume mari din industria muzicala, printre care Paula Seling si Horia Brenciu. Au participat la numeroase emisiuni televizate: Danutz Srl(Tvr 1), Atentie, se canta!(Tvr 2), Vocea Romaniei(Pro Tv), etc. Ascultandu-i, va veti indragosti pur si simplu.
Pentru detalii – ne puteti contacta la telefon:
 • 0721.230.618 (Vodafone)

 • 0742.230.618 (Orange)

sau trimiteti email.

4 comentarii referitoare la Formatia Aldo & TzikaSax


 1. Georgiana :

  Buna ziua,
  Va contactez din partea unei firme de organizari evenimente S….. Events, si as dori sa-mi spuneti cotatia pentru o repriza a lui Aldo Blaga, si separat a lui Aldo Blaga si Tzika.
  In asteptarea raspunsului, va multumesc anticipat!
  Georgiana
  S….. Events

 2. Iulian :

  Buna ziua,
  Eu si logodnica mea vrem sa organizam nunta pe data de 21 septembrie sau 5 Octombrie 2013, si am dori sa stim daca Aldo&TzikaSax sunt disponibili pe aceste dati cat si daca putem primi o oferta pentru nunta pe e-mail.
  Va multumim,
  Iulian si Bianca

 3. Senzationali Aldo&Tzikasaxorchestra ……fac un show demential

 4. Cristina :

  Buna ziua,

  As dori va rog frumos, o cotatie pentru o repriza a lui Aldo Blaga, si separat a lui Aldo Blaga si Tzika.Ce disponibilitate aveti pentru 12 iulie 2014, Bucuresti?
  In asteptarea raspunsului, va multumesc anticipat!

Puteti adauga un comentariu.

*

*