Formatia XTeens

Cele mai fierbinti piese din topurile internationale va vor fi prezentate intr-un ambalaj incendiar si intr-o forma inedita: XTeens !

Trupa de cover-uri Xteens a luat forma in anul 2006, fiind cu totii pasionati inca din copilarie de maiestria notelor, si-au format o cultura muzicala substantiala din care au ales unele dintre cele mai mari capodopere spre a le oferi publicului intr-o forma inedita, asupra careia si-au pus amprenta personala, respectand muzica adevarata.

Ceea ce conteaza cel mai mult pentru artisti sunt prestatiile live in care interactiunea cu publicul este tinta principala, iar imbinarea profesionalismului cu devotamentul fata de public i-a facut pana acum sa nu treaca neobservati prin majoritatea locurilor prin care au cantat.
Pentru detalii – ne puteti contacta la telefon:
 • 0721.230.618 (Vodafone)

 • 0742.230.618 (Orange)

sau trimiteti email.

5 comentarii referitoare la Formatia XTeens


 1. Iulia Geoada :

  O SA AVEM NUNTA PE 6 IULIE 2013 IN BUCURESTI ,VA ROG SA-MI TRIMITE-TI PRETUL SI TOT CE IMPLICA PREZENTA DVS LA NUNTA NOASTRA.VA MULTUMESC ANTICIPAT

 2. Buna ziua,Va rog sa-mi dati o oferta de pret pt participarea unei formatii in data de 7 sept 2014 (duminica),langa Bucuresti.Astept raspuns.

  Va multumesc.

 3. Buna ziua,
  M-ar inetresa o oferta daca sunteti disponibili pe data de 05.10.2014.
  Va multumesc!

 4. Dragoi Oana :

  Buna ziua.

  Am rugamintea sa-mi trimiteti pe mail pretul, durata programului si tot ce implica prezenta trupei, pentru o nunta pe data de 28 iulie 2014, daca sunteti disponobili.

  Va multumesc si astept raspunsul cat mai curand daca se poate.

 5. Elena Bentu :

  Bună seara,

  Solicit din partea dumneavoastră o ofertă pentru un eveniment(nuntă) în data de 03 iunie 2017, în București.
  Doresc din partea dumneavoastră un repertoriu,programul, durata acestuia, prețul și ce ar implica participarea la acest eveniment.

  Vă mulțumesc și aștept un răspuns din partea dumneavoastră.