Harpa


Pentru un plus de rafinament si eleganta, al evenimentului dumneavoastra. Va propunem alegerea unei harpiste profesioniste in cadrul evenimentului dumneavoastra.

Astfel va veti putea delecta in compania unei muzici subtile, elegante si rafinate. Alaturi de noi nunta, petrecerea sau evenimentul dumneavoastra va fi cu siguranta o reusita. O muzica cantata in surdina, in timp ce invitatii dumneavoastra savureaza un cocktail sau o gustare ori la primirea invitatiilor. Momentele deosebite in care puteti opta pentru muzica oferita de harpa sunt nenumarate.


De la nunti (pentru primirea invitatiilor dumneavoastra sau in timpul cocktail-ului), la botez ( timbrul harpei este unul cald, placut si linistitor inctantand totodata auzul fin al bebelusului dumneavoastra), la petreceri corporate sau de firma, zile de nastere, ocazii festive, receptii, inaugurari, simpozioane, lansari, expozitii, cine romantice, cine festive, nunti in aer liber, festivaluri, evenimente de orice gen, unde se doreste o muzica menita sa incalzeasca atmosfera si sa nu perturbe catusi de putin desfasurarea unui eveniment select.

Muzica in fundal cantata de o harpista profesionista, este o alegere perfecta pentru oamenii de afaceri care doresc sa creeze o atmosfera relaxanta si selecta pentru clientii lor. Sunetul linistitor al harpei are avantajul de a nu deranja conversatiile invitatiilor, dar totodata poate fi si amplificata, daca este necesar – pentru o sala mare.

Pentru detalii – ne puteti contacta la telefon:
 • 0721.230.618 (Vodafone)

 • 0742.230.618 (Orange)

sau trimiteti email.

2 comentarii referitoare la Harpa


 1. Diana Dobre :

  Buna ziua.
  Am rugamintea sa imi oferiti mai multe informatii legate de un moment artistic la harpa. (pret, durata).As vrea ca la cununia religioasa (va avea loc in aer liber, Bucuresti) sa fie cineva care sa cante la harpa. Totodata, va rog sa imi spuneti cat costa prezenta a doua perechi dansatori la nunta – pentru 30 min.
  Multumesc.

 2. Corina :

  Buna ziua.
  Vom avea nunta pe 15 Septembrie, in Bucuresti si am dori un moment artistic cu harpa.Va rugam sa ne transmiteti o oferta si disponibilitatea dumneavostra.
  Va multumim anticipat